Ολοκληρώθηκε η μεγάλη μεταγραφή: Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Γκουντογκάν (pic)

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη μεταγραφή: Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Γκουντογκάν (pic)

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιλκάι Γκουντογκάν υπέγραψε για δύο χρόνια στην Μπαρτσελόνα με οψιόν για ακόμη έναν χρόνο.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα και με τη… βούλα είναι πλέον ο Ιλκάι Γκουντογκάν! Αφού σάρωσε τα πάντα με τη Μάντσεστερ Σίτι τη φανέλα της οποίας φόρεσε για επτά χρόνια, ο Γερμανός μέσος υπέγραψε στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και εκτοξεύει σε ποιότητα τη μεσαία γραμμή των Καταλανών.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με το συμβόλαιο του 32χρονου άσου να είναι για 2+1 χρόνια. Οι διαδικασίες προχώρησαν καθώς έδωσε το ΟΚ και η ισπανική ομοσπονδία, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνεται κανονικά ως νέα μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και Μπάγερν ενδιαφέρονται για τον Χάνγκα»

Ο Γκουντογκάν προέρχεται από μία απίθανη χρονιά με τη Μάντσεστερ Σίτι όπου εκτός από το ότι κατέκτησε το τρεμπλ, κατέγραψε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 11 γκολ και 7 ασίστ. Με καθοδηγητή τον Πεπ Γκουαρντίόλα, του οποίου αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή όταν ανέλαβε τους «Πολίτες» το 2016, ο Γκουντογκάν εκτοξεύθηκε και εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιας κλάσης μέσο που είχε καταλυτικό ρόλο σε όλες τις επιτυχίες της Σίτι αυτά τα χρόνια.

Η ανάρτηση του Ρομάνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ