Θέλει τον Ερέρα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Θέλει τον Ερέρα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Άντερ Ερέρα αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Το συμβόλαιο του Άντερ Ερέρα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 με τη Γιουνάιτεντ και η Ατλέτικο ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν προτείνει στον Ισπανό μέσο να ανανεώσει το συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, όμως ο Ερέρα το σκέφτεται διότι θέλει κλειστό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την «AS», η Ατλέτικο ετοιμάζει πρόταση για τον Βάσκο, ο οποίος δεν είναι στις βασικές επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την έλευση του Νεμάνια Μάτιτς στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ερέρα είναι ένας παίκτης-κλειδί της περσινής χρονιάς, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το Λιγκ Καπ και το Europa League. Αλλά φέτος έχει παραγκωνιστεί λόγω του Μάτιτς. Βέβαια, ο Ισπανός χαφ εδώ και περίπου ένα μήνα αγωνίζεται συνέχεια, επειδή ο Πολ Πογκμπά και ο Μαρουάν Φελαϊνί είναι τραυματίες.

Η Γιουνάιτεντ θέλει να ανανεώσει μαζί του, αλλά όχι με κλειστό τριετές που επιθυμεί ο παίκτης. Αυτό το «κόλλημα» προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Ατλέτικο και ετοιμάζει πρόταση για τον Ιανουάριο. Όμως το ποσό που πουλάει η ομάδα του Μάντσεστερ τον Ερέρα είναι πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ