AS : «Ο Εμενίκε έφυγε από την προπόνηση επειδή νύσταζε»!

AS : «Ο Εμενίκε έφυγε από την προπόνηση επειδή νύσταζε»!

Δεν έχουν τελειωμό τα ευτράπελα με τον Εμάνουελ Εμενίκε, με την AS να αποκαλύπτει ότι ο Νιγηριανός επιθετικός έφυγε από την προπόνηση της Λας Πάλμας γιατί είπε πως νύσταζε!

Συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς στα ισπανικά Μέσα ο Εμάνουελ Εμενίκε με την συμπεριφορά του, με την AS να αποκαλύπτει ένα απίθανο σκηνικό. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα, ο δανεικός από τον Ολυμπιακός επιθετικός αποχώρησε από προπόνηση της Λας Πάλμας την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί νύσταζε!

Ο Νιγηριανός φορ πήγε κανονικά στην προπόνηση και ξεκίνησε να κάνει ποδήλατο, προτού γυρίσει σ’ έναν από τους γυμναστές της ομάδας και πει: «Νυστάζω και δεν θέλω να συνεχίσω την προπόνηση». Μπορεί να φαίνεται αστείο, όμως δεν είναι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Εμενίκε μάζεψε τα πράγματα του αποχώρησε πριν καν του δοθεί η άδεια από τον προπονητή, Πάκο Χέμεθ.

Παράλληλα, όπως αποκαλύπτεται, ο Νιγηριανός επιθετικός τις τελευταίες εβδομάδες έχει καλέσει αρκετούς φίλους και συγγενείς του στα Κανάρια Νησία, με τους οποίους έχει βγει για φαγητό αλλά και για διασκέδαση, με την AS να τονίζει ότι το τελευταίο διάστημα ο Εμενίκε ουσιαστικά απολαμβάνει διακοπές μετ’ αποδοχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ