Αλαβές – Σεβίλλη 4-3: Πήρε τη ματσάρα η Ντεπορτίβο

Αλαβές – Σεβίλλη 4-3: Πήρε τη ματσάρα η Ντεπορτίβο

Την πρώτη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Αλαβές που επικράτησε με 4-3 της Σεβίλλης σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Σεφτέ στη La Liga έκανε η Αλαβές που σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε με 4-3 της Σεβίλλης την οποία άφησε χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

Η Αλαβές μπήκε δυνατά και στο 8ο λεπτό προηγήθηκε με γκολ του Ριόχα, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα. Στο 15′ ο Αμπκάρ έβαλε αυτογκόλ για το 1-1 και στη συνέχεια η Σεβίλλη ανέβασε την απόδοσή της. Είχε δοκάρι στο 35′ με τον Λαμέλα και στο 41′ ο Αργεντινός έκανε τελικά το 1-2 από ασίστ του Οκάμπος.

Διαβάστε επίσης: Aυτό είναι το deadline για τη μεταγραφή του Ναν – Τι έχει ζητήσει ο Αμερικανός – Όλα τα δεδομένα

Σχεδόν με τη σέντρα όμως η Αλαβές ισοφάρισε με φοβερό σουτ του Ντουάρτε από τα 25 μέτρα και με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πήρε το προβάδισμα. Ο Γκαρσία με κεφαλιά έκανε το 3-2 στο 54′ και ο ίδιος παίκτης έκανε και το 4-2 στο 59′. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 90+7’ με ένα απίστευτο σουτ ο Ράφα Μιρ.

Αλαβές: Σιβέρα, Γκοροσάμπελ, Ντουάρτε, Σέμπλαρ, Αμπκάρ, Αλκάιν(68’ Χάβι Λόπεθ), Γκεβάρα, Ριόχα(87’ Ντε Λα Φουέντε), Μπεναβίντεζ, Γκουρίντι, Γκαρσία

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς, Νάβας, Γκουντέλι, Σάλας, Ακούνια, Χορδάν(76’ Κορόνα), Ράκιτιτς, Οκάμπος, Σούσο(76’ Ράφα Μιρ), Λαμέλα, Εν-Νεσίρι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ