Μέσι : «Θα ήταν πολύ άσχημο να πάει στη Ρεάλ ο Νεϊμάρ»

Μέσι : «Θα ήταν πολύ άσχημο να πάει στη Ρεάλ ο Νεϊμάρ»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τον Νεϊμάρ και τα σενάρια που τον θέλουν να πηγαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή το Μουντιάλ της Ρωσίας και μεταξύ άλλων στάθηκε στον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ.

Ο 30χρονος επιθετικός των Καταλανών, αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του, τονίζοντας πως θα ήταν πολύ άσχημο να φορέσει ο Βραζιλιάνος την φανέλα της Ρεάλ, ενώ τελειώνοντας ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μίλησε για το Μουντιάλ και την ανάγκη της Αργεντινής να κατακτήσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μέσι:

«Θα ήταν πολύ άσχημο να πάει ο Νεϊμάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή σημαίνει πολλά για την ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Εδώ κέρδισε πολύ σημαντικούς τίτλους, το Champions League, την La Liga και θα είναι πολύ σκληρό για όλους. Θα κάνει σίγουρα όμως την Ρεάλ πολύ καλύτερη», είπε αρχικά για τον Νεϊμάρ.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο Μουντιάλ: «Δικαιούμαστε να είμαστε εκεί λόγω της ιστορίας μας και μας κόστισε πολύ που προχωρήσαμε αρκετά αλλά δεν το καταφέραμε, όμως πρέπει να το κάνουμε ξανά.

Θέλουμε να καταφέρουμε να γίνουμε πρωταθλητές στην Ρωσία. Είναι περισσότερο επιθυμία μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει  και δεν νιώθουμε καμία υποχρέωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ