Μπαρτσελόνα: Θέλει να «δέσει» τον Ουμτιτί για να μην τον πάρει ο Μουρίνιο

Μπαρτσελόνα: Θέλει να «δέσει» τον Ουμτιτί για να μην τον πάρει ο Μουρίνιο

Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ουμτιτί είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία βλέπει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «γλυκοκοιτάζει» τον Γάλλο αμυντικό

Η Μπαρτσελόνα θέλει να προνοήσει πριν να είναι πολύ αργά και ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Σάμουελ Ουμτιτί, ο οποίος είναι διακαής πόθος του Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Marca, οι «μπλαουγκράνα» φοβούνται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει την κίνησή της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να «κλέψει» τον παίκτη και έτσι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού, ανεβάζοντας παράλληλα και τη ρήτρα αποδέσμευσής του. Ακόμη θέλουν να του προσφέρουν και μεγαλύτερη αμοιβή, αφού αυτή τη στιγμή έχει ένα από τα μικρότερα συμβόλαια στην ομάδα.

Ο 23χρονος άσος των Καταλανών, μπορεί να φύγει από τη Βαρκελώνη εάν κάποιος πληρώσει τη ρήτρα των 60 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, κάτι που θέλουν να αλλάξουν άμεσα οι Κυπελλούχοι Ισπανίας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις και σκοπεύει να δελεάσει τον ποδοσφαιριστή και να τον κάνει κάτοικο Μάντσεστερ. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως, δεν βιάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα και θα ξεκινήσει συζητήσεις με τους Καταλανούς μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι «μπλαουγκράνα» ξόδεψαν περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Λυών το 2016 και το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το 2021. Ο Ουμτίτι μετράει 58 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ έχει στείλει και μία φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ