Τζιοβάνι και Ριβάλντο έπαιξαν πάλι μπάλα μαζί! (pics)

Τζιοβάνι και Ριβάλντο έπαιξαν πάλι μπάλα μαζί! (pics)

Οι δύο «μάγοι», Τζιοβάνι και Ριβάλντο έβαλαν πάλι ποδοσφαιρικά παπούτσια και έπαιξαν μπάλα για καλό σκοπό στη... Ζιμπάμπουε!

Οι κορυφαίοι σύλλογοι του πλανήτη όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, έχουν αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να συμμετέχουν ενεργά σε ενέργειες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε κάθε μεριά του πλανήτη. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, η ομάδα «Legends» των Καταλανών, αποτελούμενοι από μερικούς εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ταξίδεψε στη Ζιμπάμπουε, με σκοπό να δώσει φιλικό παιχνίδι μνε τους «Mamba Legens», όπως ονομάζονται οι παλαίμαχοι παίκτες της αφρικανικής χώρας.

Μεταξύ των αστέρων της Μπαρτσελόνα, μάλιστα, βρέθηκαν και δύο παίκτες που κόσμισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία τους και έγραψαν ιστορία φορώντας του φανέλα του Ολυμπιακου και της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον σπουδαίο Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα και τον Ριβάλντο, οι οποίοι ήταν μέλη της αποστολής των «μπλαουγκράνα» που ταξίδεψε στην Αφρική.

Οι δύο Βραζιλιάνοι και οι υπόλοιποι αστέρες του παρελθόντος συμμετείχαν σε σειρά εκδηλώσεων κυρίως για τα φτωχά παιδιά της χώρας, με τον Τζιοβάνι να μην κρύβει τη συγκίνησή του και τη χαρά του που μπόρεσε έστω και με αυτόν τον τρόπο να δώσει λίγες στιγμές ευτυχίας σε παιδιά που ζουν δύσκολα, όπως και ίδιος όταν ήταν στην ηλικία τους. Μάλιστα ο «Τζιο» δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στα social media, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του την έντονη εμπειρία, αλλά και να κινητοποιήσει.

Για την ιστορία στο αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο στο Εθνικό Στάδιο Ζιμπέτο, στην πόλη Μαπούτο και στο οποίο παρέστη και πρωθυπουργό της Ζιμπάμπουε, οι «Θρύλοι» της Μπαρτσελόνα επικράτησαν με 1-0, χάρη σε γκολ του Σιμάο Σαμπρόσα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι οι παλαίμαχοι παίκτες της Μπαρσα που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση ήταν οι: Ανγκόι, Γκουζμάν, Τζιανλούκα Ζαμπρότα, Φραντσέσκο Κόκο, Εντγκαρ Ντάβιτς, Φρεντερίκ Ντεού, Εντμίλσον, Λουίς Ράσες, Αλμπερτ Τομάς, Λουντοβίκ Ζιουλί, Ζουλιάνο Μπελέτι, Σιμάο Σαμπρόσα, Τζιοβάνι, Πάτρικ Κλάιφερντ και Ριβάλντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ