Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει Μέρτενς για αντί-Γκριεζμάν

Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει Μέρτενς για αντί-Γκριεζμάν

Τον αντικαταστάτη του Αντουάν Γκριεζμάν έχει βρει η Ατλέτικο Μαδρίτης, σε περίπτωση που εκείνος αποχωρήσει, με τον εκλεκτό του Σιμεόνε να είναι ο Ντρις Μέρτενς

Το μέλλον του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρείται αβέβαιο, ωστόσο, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν βρει τον αντικαταστάτη του, σε περίπτωση που εκείνος αποχωρήσει, με τον Ντρις Μέρτενς να είναι ο μεγάλος στόχος των Μαδριλένων.

Μπορεί ο Γάλλος επιθετικός να ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τη λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών να είναι το 2022, ωστόσο η ρήτρα του είναι 100 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που πολλές ομάδες μπορούν να καταβάλουν.

Η Μπαρτσελόνα «γλυκοκοιτάζει» τον 26χρονο άσο από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να κάνει την κίνησή της και να καταβάλει τη ρήτρα του στην Ατλέτικο για να τον κάνει κάτοικο Βαρκελώνης.

Ωστόσο, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν βρει τον εκλεκτό τους για να αντικαταστήσει τον Γκριεζμάν. Ο Ντρις Μέρτενς της Νάπολι είναι ο διακαής πόθος του Σιμεόνε, αλλά θα πρέπει να «παλέψει» σκληρά για να τον αποκτήσει αφού ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι τον έχουν στο «στόχαστρό» τους.

Ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται στη Νάπολι από το 2013, στην οποία μετά από 204 συμμετοχές έχει καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 80 φορές ενώ έχει μοιράσει 53 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ