Τσάβι στο αντίο του Άλμπα: «Αν έχεις νιώσει απογοητευμένος από εμένα, τότε νιώθω άσχημα»

Τσάβι στο αντίο του Άλμπα: «Αν έχεις νιώσει απογοητευμένος από εμένα, τότε νιώθω άσχημα»

Στη δεύτερη σεζόν του ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για την Μπαρτσελόνα, υπάρχει και η στιγμή που ο Τζόρντι Άλμπα αποχαιρετά την ομάδα, ενώ ακολουθεί η ομιλία του Τσάβι.

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της περσινής σεζόν στον σύλλογο της Μπαρτσελόνα, ήταν η αποχώρηση του Τζόρντι Άλμπα μετά από 11 χρόνια.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ συνεχίζει την καριέρα του στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι, με το αντίο του στον σύλλογο που κατάφερε τόσα να αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του ντοκιμαντέρ που αφορά την Μπαρτσελόνα.

Πιο συγκεκριμένα στη δεύτερη σεζόν της ντοκιμαντέρ «Una Nueva Era» αποκαλύπτει τη συνομιλία του μεταξύ του ίδιου του Άλμπα με τον προπονητή της ομάδας, Τσάβι Ερνάντεθ, μπροστά σε όλη την ομάδα, μόλις ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει.

«Ως συμπαίκτης, ως προπονητής, ως οπαδός της Μπαρτσελόνα, για μένα ήσουν ο καλύτερος μπακ που έχει βρεθεί ποτέ εδώ. Και σου εύχομαι τα καλύτερα, εδώ είναι το σπίτι σου. Σου είπα ήδη ότι όλοι θέλαμε, νομίζω ότι το αξίζεις. Και αν κάποια στιγμή έχεις νιώσει απογοητευμένος, ειδικά από εμένα, τότε νιώθω άσχημα. Δεν ήταν τίποτα προσωπικό, ξέρεις. Πολλή αγάπη για σένα, πολύς σεβασμός και θαυμασμός. Ξέρεις ήδη ότι σε αγαπώ πολύ, ξέρω ότι έχεις πολύ μεγάλη καρδιά. Αλλά πρέπει να πάρεις αποφάσεις, και αυτές οι αποφάσεις είναι συνήθως δύσκολες, ειδικά όταν έρχεται στην προπόνηση ως φίλος», είπε ο Τσάβι στον Τζόρντι Άλμπα.

Ο Ισπανός ευχαρίστησε τον Τσάβι για τα λόγια του και κατέστησε σαφές ότι αποχωρεί από τον σύλλογο χωρίς νεύρα και κακία, επισημαίνοντας ότι «με τον καιρό τα κατάφερα καλά». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Λαπόρτα πρόσθεσε επίσης ότι ο 34χρονος βοήθησε τον σύλλογο αφήνοντας μέρος του συμβολαίου του ώστε να υπάρξει μεγαλύτερο περιθώριο στο οικονομικό «fair play».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ