Αβέβαιο το μέλλον του Γουακάσο στην Αλαβές

Αβέβαιο το μέλλον του Γουακάσο στην Αλαβές

Ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού, Μουμπάρακ Γουακάσο, είχε μια αρκετά καλή σεζόν με την Αλαβές αλλά βλέπει το μέλλον του στην ομάδα να μην είναι ξεκάθαρο.

Ο διεθνής Γκανέζος χαφ, μετακόμισε στην Αλαβές από τον Παναθηναϊκό μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ως ελεύθερος, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Γουακάσο μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα, πήρε ευκαιρίες (23 συμμετοχές/14 ως βασικός) και βοήθησε την Αλαβές να παραμείνει τελικά στην κατηγορία.

Κατά το μεταγραφικό παράθυρο το Ιανουαρίου, ο 27χρονος μέσος έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στην Χετάφε, με τη μετακίνηση να χαλά στις λεπτομέρειες. Τώρα όμως, με την αγωνιστική σεζόν να φτάνει στο τέλος της, ο Γουακάσο αναμένεται να συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή της Αλαβές, Σέρχιο Φερνάντες για να συζητηθεί το μέλλον του στην ομάδα.

Το τοπίο ωστόσο για τον πρώην πράσινο δεν είναι ξεκάθαρο. H Αλαβές είναι έτοιμη να προβεί σε αλλαγές στο υπάρχον ρόστερ και ετοιμάζεται να αποδεσμεύσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, χωρίς να είναι γνωστό τι θα γίνει με τον Αφρικανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ