Οι οπαδοί της Οσασούνα φώναζαν «Γκρίνγουντ ψόφα» (vid)

Οι οπαδοί της Οσασούνα φώναζαν «Γκρίνγουντ ψόφα» (vid)

Δεν φαίνεται ιδιαίτερα ευπρόσδεκτος στην Ισπανία ο Μέισον Γκρίνγουντ.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ πραγματοποίησε στην χθεσινή αναμέτρηση της Χετάφε απέναντι στην Οσασούνα τόσο το ντεμπούτο του με την ισπανική ομάδα, όσο και την επανεμφάνιση του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά την υπόθεση κακοποίησης που είχε εμπλακεί.

Ο ταλαντούχος νεαρός Άγγλος όμως, δεν φάνηκε ιδιαίτερα ευπρόσδεκτος στην χώρα, κάτι το οποίο φρόντισαν να του το δείξουν με τον πλέον άμεσο τρόπο οι φίλοι της Οσασούνα.

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί είχαν μεταβεί στο γήπεδο της Χετάφε για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας τους και όπως θα φανεί και στο βίντεο του ευχήθηκαν θάνατο!

«Γκρίνγουντ ψόφα» φώναζαν ρυθμικά, δείχνοντας την αντίθεση τους σε όσα έκανε ο Άγγλος πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε το βίντεο:

 

Να υπενθυμίσουμε πως ο 21χρονος είχε κατηγορηθεί από την σύντροφο του για κακοποίηση και ξυλοδαρμό, με τις κατηγορίες να αποσύρονται εν τέλει στα μέσα Φεβρουαρίου και τον Γκρίνγουντ ικανό πλέον να γυρίσει στα γήπεδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμούσε την επιστροφή του στο ρόστερ, κάτι το οποίο όμως δεν έκαναν οι οπαδοί και οι εργαζόμενοι του συλλόγου, με αποτέλεσμα ο Άγγλος να βρει άλλη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ