Σκόραρε ο Σιόβας, νίκησε η Λεγανές (vid)

Σκόραρε ο Σιόβας, νίκησε η Λεγανές (vid)

Ο Ελληνας αμυντικός σκόραρε το πρώτο γκολ της ισπανικής ομάδας στη νίκη επί της Μπέτις με 3-2, για την τελευταία αγωνιστική της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το δεύτερο γκολ του στη σεζόν και πρώτο στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν πέτυχε ο Δημήτρης Σιόβας στον αγώνα της Λεγανές με την Μπέτις, για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Ελληνας σέντερ μπακ σκόραρε στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης και ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

Η Λεγανές είχε κερδίσει κόρνερ, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή και μετά την ωραία κεφαλιά-πάσα του Μουνιόθ εκτέλεσε τον πορτιέρο της Μπέτις για το 1-1. Για την ιστορία, η ομάδα του διεθνούς αμυντικού επικράτησε με 3-2 και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 43 βαθμούς σε 38 παιχνίδια.

Η Μπέτις προηγήθηκε στο 20’ με γκολ του Τζόελ Κάμπελ, με τον Σιόβα να απαντάει και τον Χοσέ Ναράχο στο 64’ να δίνει προβάδισμα στην Λεγανές. Στο 76’ ο Σανάμπρια ισοφάρισε σε 2-2 για τους φιλοξενούμενους, με τον Αμραμπάτ στο 79’ να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Δείτε το γκολ του Σιόβα:

https://www.youtube.com/watch?v=xY7oLzYWBOc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ