Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ (2-1) – Ήττα με ανατροπή για τη Βιγιαρεάλ από την εκπληκτική Χιρόνα (1-2)

Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ (2-1) – Ήττα με ανατροπή για τη Βιγιαρεάλ από την εκπληκτική Χιρόνα (1-2)

Η Ρεάλ νίκησε εύκολα με 2-0 τη Λας Πάλμας την ώρα που η απίθανη Χιρόνα τούμπαρε (1-2) τη Βιγιαρεάλ για να παραμείνει στην κορυφή της La Liga. Ισοπαλία για Μπιλμπάο και Χετάφε (2-2).

Η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και με το 2-0 επί της Λας Πάλμας στο «Μπερναμπέου» πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη τη χθεσινή «γκέλα» της Μπαρτσελόνα στους Κανάριους Νήσους.

Ο Ντίαθ με σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ο Χοσέλου με κεφαλιά στο 54′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για τη Ρεάλ που έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Τρελό μπαμ στο ΝΒΑ: Ο Γιάννης μαζί με τον Λίλαρντ στους Μπακς

Από εκεί και πέρα συνεχίζεται το θαύμα της Χιρόνα στο ξεκίνημα της La Liga. Η ομάδα του Μίτσελ δεν σταμάτησε ούτε στο Κεράμικα απέναντι στην Βιγιαρεάλ, εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον 6ο όμιλο του Europa League, την οποία νίκησε 2-1 με ανατροπή και σε συνδυασμό με το 2-2 της Μπαρτεσλόνα στην Μαγιόρκα από το βράδυ της Τετάρτης απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής μετά από 7 αγωνιστικές.

Με πέναλτι του Παρέχο στο 49′ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, αλλά ο Ντόβπικ στο 56′ με κεφαλιά και ο Έρικ Γκαρθία με ακόμη μία πέντε λεπτά αργότερα, έδωσαν τη νίκη στους Καταλανούς.

Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (αποβλήθηκε ο Σάνσετ), η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να προηγηθεί της Χετάφε, αλλά στο φινάλε οι Μαδδιλένοι «έσωσαν την παρτίδα» με τον Λατάσα για το τελικό 2-2.

Οι Βάσκοι έμειναν αήττητοι για έκτο σερί ματς (4-2-0) και παραμένουν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας (έχουν μόλις μία ήττα στην πρεμιέρα από την Ρεάλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ