Θέλει τον Τόρες στη Νιούκαστλ ο Μπενίτεθ

Θέλει τον Τόρες στη Νιούκαστλ ο Μπενίτεθ

Ο Φερνάντο Τόρες ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Premier League, για λογαριασμό της Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Φερνάντο Τόρες δεν είναι στις βασικές επιλογές του Ντιέγκο Σιμεόνε κι αναμένεται να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Ατλέτικο έχει δηλώσει πως υπολογίζει κανονικά τον Τόρες, όμως η προσθήκη του Ντιέγκο Κόστα και το γεγονός πως οι «ροχιμπλάνκος» «χτενίζουν» την αγορά έχει αναγκάσει τον Ισπανό επιθετικό να σκέφτεται τη μεταγραφή.

Με αφορμή την επιθυμία του Τόρες να αγωνίζεται πιο συχνά, ο προπονητής της Νιούκαστλ, Ράφα Μπενίτεθ, εξέφρασε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει. Εξάλλου, ο Ισπανός τεχνικός ήταν ο άνθρωπος που τον πήρε στη Λίβερπουλ και πιστεύει ακράδαντα στις ικανότητές του.

Εκτός της Νιούκαστλ, ενδιαφέρον για τον Τόρες μέχρι στιγμής έχουν δείξει μόνο από Κίνα και MLS. Ο παίκτης της Ατλέτικο δεν «ψήνεται» ιδιαίτερα ούτε για την Αμερική, πόσο μάλλον για την Κίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τόρες σκέφτεται τη λύση της Νιούκαστλ, διότι το επίπεδο της Premier League είναι κορυφαίο και κυρίως γιατί έχει παίξει πολλά χρόνια στο Νησί. Οι «καρακάξες» για να κάνουν δικό τους τον Ισπανό στράικερ θα πρέπει να καταβάλλουν στην Ατλέτικο περίπου 8-10 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ