Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Τριάρα κορυφής για τη «Βασίλισσα»

Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Τριάρα κορυφής για τη «Βασίλισσα»

Η Ρεάλ διέλυσε με 3-0 τη Χιρόνα στην Καταλονία, την έριξε από την κορυφή και ανέβηκε η ίδια δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό.

Βάσει βαθμολογίας το παιχνίδι της Χιρόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ντέρμπι κορυφής, αλλά η «Βασίλισσα» πήγε αγριεμένη στην Καταλονία. Έριξε τρία γκολ στην αντίπαλό της, παρότι στην αρχή κινδύνεψε, και με το άνετο 3-0 σκαρφάλωσε στην κορυφή της La Liga.

Η Χιρόνα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 3′ με κεφαλιά του Ερέρα που έφυγε άουτ ενώ δευτερόλεπτα αργότερα η κεφαλιά του Τσιγκάνκοφ σταμάτησε στο δοκάρι. Στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς όμως η Ρεάλ άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπέλιγχαμ βρήκε τον Χοσέλου με τρομερή μπαλιά κι εκείνος έκανε το 0-1 sto 17′.

Διαβάστε επίσης: Η 1η συμμετοχή του Ζουλιάν Μπιανκόν με τον Ολυμπιακό – Τα πρώτα του 45 επίσημα λεπτά

Tέσσερα λεπτά αργότερα η Ρεάλ πέτυχε και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Τσουαμενί από κόρνερ του Κρόος και τα πράγματα έγιναν πιο απλά. Ο Μπέλιγχαμ είχε ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ στο 28′ ενώ και η Χιρόνα έφτασε κοντά στο γκολ στο 50. με διπλή ευκαιρία των Λόπεθ και Γκαρσία. Τελικά αυτή που βρήκε γκολ ήταν και πάλι η Ρεάλ που σκόραρε με σουτ του Μπέλιγχαμ στο 78′ για το 0-3.

Χιρόνα: Γκασανίγκα, Μπλιντ, Γκουτιέρες, Κόουτο, Έρικ Γκαρσία, Σάβιο(79’ Πάμπλο Τόρε), Άλεξ Γκαρσία, Λόπεθ(60’ Πόρτου), Ερέρα(86’ Σολίς), Τσιγκάνκοφ(46’ Βαλερί), Ντόπβικ(60’ Στουάνι)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Καμαβίγνκα, Τσουαμενί, Κρόος, Βαλβέρδε(87’ Μπραΐμ Ντίαθ), Μπέλιγχαμ(74’ Θεμπάγιος), Χοσέλου(86’ Βάσκεθ), Βινίσιους(68’ Ροδρίγο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ