Βαλένθια : Θέλει πίσω τον Αλκάθερ

Βαλένθια : Θέλει πίσω τον Αλκάθερ

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι πιθανό επιστρέψει στις «νυχτερίδες», δύο χρόνια μετά τη μετακίνησή του στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι τον είχαν αποκτήσει έναντι 30 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλκάθερ έχει καταφέρει να πετύχει 15 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τους Καταλανούς, παρά τον περιορισμένο ρόλο του στην ομάδα, λόγω […]

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι πιθανό επιστρέψει στις «νυχτερίδες», δύο χρόνια μετά τη μετακίνησή του στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι τον είχαν αποκτήσει έναντι 30 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλκάθερ έχει καταφέρει να πετύχει 15 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τους Καταλανούς, παρά τον περιορισμένο ρόλο του στην ομάδα, λόγω της πληθώρας ποιοτικών λύσεων (Μέσι, Σουάρες, Ντεμπελέ, Κουτίνιο).

Ο Αλκάθερ είχε φορέσει τη φανέλα της Βαλένθια από το 2010 ως το 2016, με ένα διάλειμμα μιας σεζόν (2012-13), όταν είχε δοθεί δανεικός στη Χετάφε. Συνολικά με τη Βαλένθα έχει σκοράρει 30 γκολ σε 93 ματς, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί και στη δεύτερη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ