Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 2-2: Βαθμός που δεν ικανοποιεί κανέναν

Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 2-2: Βαθμός που δεν ικανοποιεί κανέναν

Μπαρτσελόνα και Γρανάδα αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) και μοιράστηκαν από ένα βαθμό σε αγώνα με υψηλό ρυθμό και ένταση. Πολλές χαμένες ευκαιρίες από την ομάδα του Τσάβι.

Μπαρτσελόνα και Γρανάδα μοιράστηκαν από ένα βαθμό (2-2) σε ματσάρα στο «Νουέβο Λος Κάρμενς». Καμία από τις δύο ομάδες δεν έφυγε ικανοποιημένη από το γήπεδο καθώς και οι δύο θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Σαραγόσα άνοιξε το σκορ με τρομερό τελείωμα προτού ο ίδιος παίκτης διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του στο 29′. Οι μπλαουγκράνα έχασαν πολλές ευκαιρίες για να μειώσουν αλλά τελικά κατάφεραν με τον Γιαμάλ, ο οποίος έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της La Liga, να κάνουν το 2-1 στο 45+1′.

Διαβάστε επίσης: Νάπολι – Φιορεντίνα 1-3: Σούπερ «βιόλα» μέσα στη Νάπολη

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε «καταιγισμός» από σουτ της Μπαρτσελόνα με τον Σέρχι Ρομπέρτο στο 86′ να βρίσκει το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν αλλά η Γρανάδα ήταν αυτή που είχε το δοκάρι μετά το σουτ του Σαραγόσα στο 88′.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζοάο Φέλικ βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για offside του Φεράν Τόρες που επηρέαζε την φάση.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ