Κασεμίρο : «Δεν έχω το DNA για να παίξω στην Μπαρτσελόνα»

Κασεμίρο : «Δεν έχω το DNA για να παίξω στην Μπαρτσελόνα»

Ο Κασεμίρο κλήθηκε να απαντήσει στον Τσάβι για μια δήλωση που είχε κάνει τον περασμένο Ιανουάριο, αφήνοντας αιχμές για την άποψη του πρώην μέσου της Μπαρτσελόνα.

Ο Κασεμίρο κλήθηκε να απαντήσει στον Τσάβι Ερνάντεθ για μία δήλωση που είχε κάνει ο Ισπανός πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε αυτήν, ο τελευταίος είχε αναφερθεί στον Βραζιλιάνο μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη φάση της κατοχής της μπάλας και ότι τα προτερήματά του έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το αμυντικό σκέλος, εν αντιθέσει με τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων για τον προσεχή τελικό του Champions League των «μερένγκες» με τη Λίβερπουλ, το βράδυ του Σαββάτου (26/05, 21:45) στο Κίεβο, ο Κασεμίρο απάντησε για τον Τσάβι πως «μπορεί να πει ότι θέλει, αλλά είμαι εδώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχω παίξει σε τέσσερις τελικούς Champions League».

Εν συνεχεία επισήμανε, ενδεχομένως με δόση ειρωνείας, ότι «δεν θα μπορούσα να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Δεν έχω το ποδοσφαιρικό DNA, όπως είπε ο Τσάβι. Είμαι με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ