Ο Βινίσιους αποκάλυψε τη συμβολή του στις μεταγραφές Μπέλινγκχαμ και Καμαβινγκά

Ο Βινίσιους αποκάλυψε τη συμβολή του στις μεταγραφές Μπέλινγκχαμ και Καμαβινγκά

Ο Βινίσιους μίλησε στη L΄Equipe για την περίπτωση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ και το πως βοήθησε στο να έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού, με τον Άγγλο να οδηγεί σταθερά τη Ρεάλ Μαδρίτης προς την κορυφή.

Την περίπτωση του (προτού καταλήξει στην ισπανική πρωτεύουσα), παρακολουθούσαν πολλές και μεγάλες ομάδες ανά την Ευρώπη, κάτι που αποκάλυψε και ο Βινίσιους, ο οποίος μιλώντας στην L΄Equipe αποκάλυψε και τον ρόλο που έπαιξε ώστε ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ να πει το «ναι» στη «Βασίλισσα».

Ο Βραζιλιάνος ανέφερε πως παρόλο που δεν ήξερε ούτε τον Άγγλο αλλά ούτε τον Καμαβινγκά, τους έστειλε μήνυμα πριν τις οριστικές αποφάσεις τους ώστε να τους πείσει να έρθουν στη Ρεάλ.

«Δεν ήξερα τον Μπέλινγκχαμ, αλλά ήξερα πως τον θέλουν, επομένως του έστειλα μήνυμα. Έκανα το ίδιο με τον Καμαβινγκά. Του έστελνα για μήνες και του έλεγα πως η Ρεάλ είναι το καλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Ο Χούνι Καλαφάτ (τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ) ξέρει πως αν μπορώ να τον βοηθήσω, θα το κάνω», ανέφερε ο Βινίσιους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ