Σενάριο «βόμβα» για τον Εμβιλα (pic)

Σενάριο «βόμβα» για τον Εμβιλα (pic)

Στη Γαλλία εμπλέκουν κορυφαίο σύλλογο της La Liga με το μέλλον του Γιαν Εμβιλά.

Ο Γιαν Εμβιλά αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι. Ο Γάλλος μέσος δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, προσπαθώντας να βρει το κατάλληλο περιβάλλον για να περάσει τα τελευταία… ποδοσφαιρικά του χρόνια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν προσελκύει ενδιαφέρον ομάδων από τα κορυφαία πρωταθλήματα, με το γαλλικό «RMC» να αποκαλύπτει πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ώστε να γίνει κάτοικος Ισπανίας.

Οι «ροχιμπλάνκος» ταλαιπωρούνται από πολλούς τραυματισμούς στον χώρο του κέντρου, με παίκτες όπως ο Κόκε, ο Ροντρίγκο Ντε Πολ και ο Πάμπλο Μπάριος να χτυπούν την περασμένη εβδομάδα. Κάτι που κάνει επιβεβλημένη την ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα χαφ που κατά προτίμηση θα έχει και εμπειρία στο υψηλό επίπεδο.

Οι Γάλλοι επισημαίνουν πως η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι εκείνη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, όμως τονίζουν ότι υπάρχουν και σύλλογοι από την Αγγλία όπως η Σάντερλαντ και η Γουέστ Μπρομ που τον παρακολουθούν. Βέβαια ξεκαθαρίζουν πως αν κινηθεί η Ατλέτικο το deal δεν θα αργήσει να γίνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ