Μπαρτσελόνα: Σκέψεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντε Γιονγκ

Μπαρτσελόνα: Σκέψεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντε Γιονγκ

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, θέλει να κρατήσει στη Βαρκελώνη για πολλά χρόνια ακόμη τον Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Ο Ντέκο έχει βάλει στόχο να ανανεώσει το συμβόλαιο του Φρένκι Ντε Γιονγκ στη Μπαρτσελόνα και το δείχνει.

Ο αθλητικός διευθυντής των μπλαουγκράνα θέλει να κρατήσει τον Ολλανδό μέσο στη Βαρκελώνη και για αυτό συστήθηκε στους ατζέντες του Ντε Γιονγκ προτού κάνει την κίνηση του. Σίγουρα οι εμφανίσεις του 26χρονου έχουν πείσει τον Τσάβι και από εκεί και πέρα δόθηκε το πράσινο φως για την ανανέωση του παρότι του συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε επίσης: Το σημαντικό και το καλό προαίσθημα

Όπως λέει ο ίδιος ο Ντέκο, «Ο Ντε Γιονγκ είναι χαρούμενος εδώ, παίζει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και αισθάνεται πολύ καλά – στο τέλος, πάντα ο παίκτης αποφασίζει».

«Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και θέλουμε να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Μάλιστα επισήμανε πως οι προθέσεις του δεν σταματάνε στον Ολλανδό αλλά και στις ανανεώσεις των Πέδρι, Γκάβι, Αραούχο και Γκουντογκάν δείχνοντας όρι η Μπαρτσελόνα θέλει να κρατήσει ένα σταθερό κορμό για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ντε Γιονγκ αποχώρησε από τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2019 αντί 89 εκατομμυρίων ευρώ και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 190 συμμετοχές με 16 γκολ και 21 ασίστ. Έχει κατακτήσει επίσης το πρωτάθλημα, Κύπελλο και Super Cup Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ