Σε κρίση η Μπαρτσελόνα – Κατηγορούμενος για δωροδοκία διαιτητών ο Λαπόρτα

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα – Κατηγορούμενος για δωροδοκία διαιτητών ο Λαπόρτα

Νέο σκάνδαλο στη Μπαρτσελόνα με τον Ζοάν Λαπόρτα να βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης για δωροδοκία στην υπόθεση «Νεγκρέιρα».

Ο δικαστής της υπόθεσης «Νεγκρέιρα» που εξετάζει την Μπαρτσελόνα για χρηματισμό διαιτητών, έβαλε στο «μάτι» και τον πρόεδρο της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, κατηγορώντας τον για εξαγορά.

Η ισπανική «El mundo» τονίζει πως ο δικαστής της υπόθεσης που κατηγορεί την Μπαρτσελόνα, για τη δωροδοκία του πρώην αντιπροέδρου της Τεχνικής επιτροπής διαιτητών, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, θεωρεί πως και ο σημερινός πρόεδρος της ομάδας είχε δωροδοκήσει τον Νεγκρέιρα.

Διαβάστε επίσης: Η δικαιολογία του υπεύθυνου της «Grassform» για το… χωράφι στην «Opap Arena»: «Δύσκολη περίοδος, υπάρχει πιεσμένο πρόγραμμα»

Ήδη αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη είναι ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και ο Σάντρο Ροσέλ (παλαιοί πρόεδροι της ομάδας) και φαίνεται πως και ο Λαπόρτα εμπλέκεται με την υπόθεση.

Ο Νεγκρέιρα πήρε από την Μπαρτσελόνα από το 2001 έως το 2018 σχεδόν 7 εκατομμύρια ευρώ, με τον σύλλογο της Καταλονίας να τονίζει πως του έδωσε αυτά τα χρήματα, για να τους παρέχει συμβουλευτικό ρόλο για θέματα διαιτησίας.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς:

«Το Ερευνητικό Δικαστήριο της Βαρκελώνης επισημοποίησε την κατηγορία εναντίον του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, για αδίκημα δωροδοκίας. Έτσι τον εμπλέκουν στην υπόθεση Νεγκρέιρα μαζί με τους Σάντρο Ροσέλ,  Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, καθώς και τους Όσκαρ Γκράου, Αλμπέτ Σολέρ, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα και τον γιο του Χαβιέ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ