Αποκαλύψεις για τη μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στην Μπέτις (vid)

Αποκαλύψεις για τη μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στην Μπέτις (vid)

Τι είπε ο τεχνικός διευθυντής των βερδιμπλάνκος...

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί από το βράδυ της Πέμπτης (26/10) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπέτις με τον τεχνικό διευθυντή των βερδιμπλάνκος, Ραμόν Πλανές, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.

Ο Πλανές μετά τη νίκη κόντρα στον Άρη Λεμεσού έκανε λόγο για ένα στόχο που επιτεύχθηκε. Αναλυτικά είπε:

Διαβάστε επίσης: Ο Πορόζο «άρπαξε» την ευκαιρία: Η μεγάλη νύχτα με τη Γουέστ Χαμ και οι αριθμοί που… δεν λένε όλη την αλήθεια (vid)

«Θα συνεισφέρει πολύ στην ομάδα μας, με έναν σημαντικό τρόπο. Θα μας ενισχύσει και πιστεύω ότι ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή επετεύχθη. Όταν ο Μπαρτρά τραυματίστηκε, καταλάβαμε ότι έπρεπε να υπογράψουμε έναν κεντρικό αμυντικό και μάλιστα έναν καλό κεντρικό αμυντικό. Με αυτά τα δεδομένα δεν ήταν εύκολο και σε συνδυασμό με το σημερινό ματς (σ.σ.: χθεσινό) στην Κύπρο τα πράγματα περιπλέχθηκαν. Αλλά είμαστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, είναι ήδη στη Σεβίλλη και αύριο θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Πέρυσι έπαιξε πολλά παιχνίδια, κάτι που εκτιμήσαμε και είναι ένας έμπειρος παίκτης που έρχεται να βοηθήσει. Οι ιατρικές εξετάσεις του Σωκράτη ήταν πολύ θετικές, είναι σε καλή κατάσταση. Του λείπει ο ρυθμός αγώνα, αλλά είναι σωματικά καλά».

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού θα αντικαταστήσει τον Μαρκ Μπάρτρα ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και θα λείψει για πολλούς μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ