Κάντιθ – Σεβίλλη 2-2: Γύρισαν από την… κόλαση και πήραν το «x» οι Σεβιγιάνοι

Κάντιθ – Σεβίλλη 2-2: Γύρισαν από την… κόλαση και πήραν το «x» οι Σεβιγιάνοι

Η Σεβίλλη μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, όμως επέστρεψε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Κάντιθ (2-2).

Σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε στην… κόλαση του 2-0 η Σεβίλλη κατάφερε να επιστρέψει και να φύγει από την έδρα της Κάντιθ με το ισόπαλο 2-2, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι Σεβιγιάνοι βρήκαν τα ψυχικά… αποθέματα και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ανεβαίνοντας στους 10 πόντους και την 13η θέση, όσους και η αποψινή αντίπαλός τους που έφτασε επίσης στους 10 βαθμούς όντας μία θέση παρακάτω.

Η Κάντιθ ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση με τον Κρίστοφερ Ράμος να κάνει το 1-0 μόλις στο 8ο λεπτό της συνάντησης, για να έρθει ο Ντάργουιν Ματσίς να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του για το 2-0 στο 28. Η Σεβίλλη σκόραρε με τον Σέρχιο Ράμος στο 32′ όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Παρόλα αυτά, πέντε λεπτά αργότερα ο Λούκας Οκάμπος μείωσε σε 2-1, σκορ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο δεύτερο οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, και το 2-2, με τον Ιβάν Ράκιτιτς να πιάνει ένα εντυπωσιακό σουτ στο 60′. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια και το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε.

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Πιρές, Ερνάντεθ, Φαλί(46’ Μερέ), Καρθελέν, Κουαμέ(74’ Εσκαλάντε), Αλκαράθ, Ματσίς(46’ Σομπρίνο), Αλέχο(81’ Άλεξ Φερνάντεθ), Μαρτί(87’ Γκουαρδιόλα), Ράμος

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νίλαντ, Χουάνλου(73’ Νάβας), Γκουντέλι, Σέρχιο Ράμος, Ακούνια(81’ Πεδρόσα), Σούσο(58’ Εν Νεσίρι), Σουμαρέ, Ράκιτιτς, Λουκεμπάκιο(58’ Τόρες), Ντίαζ(81’ Ράφα Μιρ), Οκάμπος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ