Σοκ στη Ρεάλ μετά το «Clasico»: Τραυματίας ο Τσουαμενί

Σοκ στη Ρεάλ μετά το «Clasico»: Τραυματίας ο Τσουαμενί

Σοβαρό πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μπορεί να πανηγυρίζει ακόμη για το σπουδαίο διπλό στο Clasico, αλλά θα στερηθεί τον Τσουαμενί για 2 μήνες.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να βρίσκονται στον αστερισμό του Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος με δύο δικά του γκολ έφερε την ανατροπή για τη «Βασίλισσα» στο Clasico κόντρα στη Μπαρτσελόνα, με 1-2, όμως το ντέρμπι δεν άφησε μόνο θετικά πίσω του, αφού ο Τσουαμενί τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει για δύο μήνες έξω.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, ωστόσο σε εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά την επιστροφή της ομάδας στη Μαδρίτη, βρέθηκε η ζημιά που έχει υποστεί.

Διαβάστε επίσης: Η Μπαρτσελόνα θα ερευνήσει την ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους (pic)

Ο Τσουαμενί, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Ρεάλ, υπέστη ατελές κάταγμα καταπόνησης στο δεύτερο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, με την εξέλιξη του, να εκκρεμεί.

Υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων διάστημα 2 μηνών και προστίθεται και αυτός στη λίστα των απόντων για τους «Μερένχες», μετά τους Κουρτουά και Μιλιτάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ