Τελειώνει από την Μπαρτσελόνα ο Ντεουλοφέου

Τελειώνει από την Μπαρτσελόνα ο Ντεουλοφέου

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες ούτε κατά τη δεύτερη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, με συνέπεια να βρίσκεται ελάχιστες εβδομάδες πριν την οριστική αποχώρησή του.

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου θα αποχωρήσει με μεταγραφή για δεύτερη φορά από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο 24χρονος δεν έπεισε ούτε τον περίγυρο των «μπλαουγκράνα», ούτε τον Ερνέστο Βαλβέρδε με την προσφορά του κατά το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, με συνέπεια να παρθεί η προαναφερθείσα απόφαση.

Στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου ο Ισπανός εξτρέμ δόθηκε δανεικός στη Γουότφορντ, στην οποία αναμένεται να καταλήξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ίσως με ένα λίγο χαμηλότερο ποσό της ρήτρας των 20.000.000 ευρώ που υφίσταται στο συμβόλαιό του, καθώς η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται να τον αγοράσει.

Ο Ντεουλοφέου αποκτήθηκε από τους Καταλανούς το περασμένο καλοκαίρι, με τη χρήση της ρήτρας επαναγοράς που είχε τοποθετηθεί στην αρχική συμφωνία τους με την Έβερτον, στην οποία άνηκε εκείνο το διάστημα. Ωστόσο, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες με την απόδοσή του και ετοιμάζεται να αποχωρήσει οριστικά από την ισπανική ομάδα.

Παράλληλα, οι Αλέις Βιδάλ, Αντρέ Γκόμες και Πάκο Αλκαθέρ αποτελούν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα αποχαιρετήσουν την Μπαρτσελόνα κατά την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ