Ρέινα: «Ίσως είναι η τελευταία μου χρονιά ως ποδοσφαιριστής»

Ρέινα: «Ίσως είναι η τελευταία μου χρονιά ως ποδοσφαιριστής»

Ο Πέπε Ρέινα σε συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε φανερές τις σκέψεις του για απόσυρση από την ενεργό δράση.

Ο Πέπε Ρέινα, τερματοφύλακας της Βιγιαρεάλ, που είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 6ο όμιλο του Europa League δήλωσε πως αυτή η χρονιά μπορεί να είναι η τελευταία του στην ενεργό δράση.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, σε συνέντευξη που  παραχώρησε στην «The Athletic», εξήγησε ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία του χρονιά ως ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Κατσάνοφ 2-0: Πέρασε «αέρα» στα ημιτελικά ο Στέφανος

Αναλυτικά δήλωσε: 

«Ίσως να είναι έτσι. Απολαμβάνω αυτή τη σεζόν και μετά θα το συζητήσουμε. Όσο μπορώ να είμαι χρήσιμος στον σύλλογο, θα είμαι εδώ, αλλά είναι στο χέρι τους να αποφασίσουν. Είμαι εντελώς στα χέρια τους», τόνισε και συνέχισε:

«Έχω ακόμα θετικό φόβο να κάνω λάθη, όλοι περιμένουν την κακή απόδοση για να σου πουν ότι είσαι πολύ μεγάλος και το κίνητρό μου αυξάνεται. Το μέλλον; Ίσως μια μέρα επιστρέψω στο «Άνφιλντ» ως προπονητής, το ποδόσφαιρο είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο.

Θέλω να προπονήσω, όχι να γίνω προπονητής τερματοφυλάκων, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν φοβάμαι να τα παρατήσω, δεν μπορώ να πω ότι δεν νομίζω ότι υπάρχει κενό που δεν μπορώ να καλύψω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ