Υπό κρίση ο Πατσέτα στη Βιγιαρεάλ, «παίζει» επιστροφή Μαρθελίνο!

Υπό κρίση ο Πατσέτα στη Βιγιαρεάλ, «παίζει» επιστροφή Μαρθελίνο!

Ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν πως η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βιγιαρεάλ, είναι πιθανό να προχωρήσει σε αντικατάσταση προπονητή μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Φαβορί για τη θέση του προπονητή ο Μαρθελίνο!

Απ’ το κακό στο χειρότερο πάει η Βιγιαρεάλ. Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» ηττήθηκε εντός έδρας και από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 3-2, βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας και ήδη το κλίμα για τον προπονητή της ομάδας, Πατσέτα, έχει βαρύνει πολύ.

Ο 55χρονος προπονητής αντικατέστησε τον Κίκε Σετιέν στη τεχνική ηγεσία της ομάδας στα μέσα Σεπτεμβρίου, όμως τα άσχημα αποτελέσματα φαίνεται πως θα τον οδηγήσουν σύντομα στην απόλυση. Ήδη έχει κυκλοφορήσει στον Ισπανικό Τύπο μια λίστα με τα ονόματα των πιθανών  διαδόχων του Πατσέτα.

Διαβάστε επίσης: Τραγικό συμβάν: Oπαδός της Μπόκα αυτοκτόνησε μετά την ήττα στον τελικό του Copa Libertadores

 

Όμως το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει στο πάγκο της Βιγιαρεάλ ένας παλιός γνώριμος. Η αντίπαλος στου Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, είναι πιθανό να προσλάβει τον Μαρθελίνο ο οποίος ήταν προπονητής στην ομάδα του «Θεράμικα» τη περίοδο 2013-2016. Ο Αστουριανός προπονητής έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες εβδομάδες από τη Μαρσέιγ, μετά το κακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε ο γαλλικός σύλλογος στην αρχή της σεζόν. Υπενθυμίζουμε πως η Μαρσέιγ με προπονητή τον Μαρθελίνο, αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Πατσέτα έως τώρα έχει κοουτσάρει τη Βιγιαρεάλ σε 11 παιχνίδια με απολογισμό 4 νίκες, 4 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ