Eκτός αποστολής ο Μπέλινγχαμ λόγω τραυματισμού!

Eκτός αποστολής ο Μπέλινγχαμ λόγω τραυματισμού!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Τζουντ Μπέλινγχαμ να μένει εκτός αποστολής για τον αποψινό αγώνα κόντρα στη Βαλένθια.

Αναμφίβολα ο Τζουντ Μπέλινγχαμ αποτελεί τον πιο επιδραστικό παίκτη στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν, με το τον Άγγλο μέσο να έχει πετύχει 13 γκολ σε όλες της διοργανώσεις και να έχει μοιράσει 3 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Όμως ο 20χρονος άσος θα απουσιάσει σήμερα από την αποστολή της «Βασίλισσας» λόγω τραυματισμού, με τον προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι να καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του πιο κομβικού του παίκτη στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Σε απολογία από την UEFA o Πακετά λόγω του προκλητικού πανηγυρισμού στο ματς με τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ρεάλ, ο Μπέλινγχαμ θα απουσιάσει από τον αποψινό αγώνα κόντρα στη Βαλένθια , καθώς το ιατρικό επιτελείο ανακοίνωσε πως ο Άγγλος διεθνής ταλαιπωρείται από αστάθεια στον αριστερό του ώμο, τραυματισμός ο οποίος θα τον αφήσει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες. Τον τραυματισμό αυτό ο Μπέλινγχαμ τον αποκόμισε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Οι «Μπλάνκος» όμως έχουν και άλλες απουσίες για τη σημερινή αναμέτρηση. Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ θα παραταχτεί χωρίς τους Μιλιτάο, Κουρτουά, Γκιουλέρ, Κέπα και Τσουαμενί, ενώ θα λείψει και ο Ρούντιγκερ, όντας τιμωρημένος λόγω καρτών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ