Η Ατλέτικο θα παλέψει να κρατήσει τον Όμπλακ

Η Ατλέτικο θα παλέψει να κρατήσει τον Όμπλακ

Για πάντα στη Μαδρίτη σκοπεύει να «δέσει» τον Γιαν Όμπλακ η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με το βλέμμα στο μέλλον οι διοικούντες την Ατλετίκο Μαδρίτης σχεδιάζουν την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Οι Ροχιμπλάνκος που έχουν ήδη αποκτήσει τον Ρόδρι από τη Βιγιαρεάλ, σκοπεύουν να δέσουν στην ομάδα και τον φύλακα – άγγελο τους Γιαν Όμπλακ.

Ο Σλοβένος κίπερ ο οποίος έχει βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τη Λίβερπουλ να «κυνηγάει» την υπογραφή του μετά την απογοητευτική εμφάνιση του Κάριους στον τελικό του Champions League οι Μαδριλένοι έχουν βάλει μπρος στις διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του ταλαντούχου κίπερ.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της Ατλέτι ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση ανανέωσης συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές και διπλάσια ρήτρα αποδέσμευσης. Στο υπάρχον συμβόλαιο η ρήτρα του τερματοφύλακα είναι 100 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν θα δυσκολευτεί η Λίβερπουλ να εκταμιεύσει για μια τόσο νευραλγική θέση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ροχιμπλάνκος, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ, δήλωσε σχετικά: «Θέλει να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και θα συνεχίσει σε εμάς. Έχουμε σκοπό να διπλασιάσουμε τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ