Αποκαλύψεις από Σισέ: «Είπα όχι στον Ζιντάν»

Αποκαλύψεις από Σισέ: «Είπα όχι στον Ζιντάν»

Στην αυτοβιογρσφία του, ο Τζιμπρίλ Σισέ, εξιστορεί την μέρα που «είπε όχι» στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του, που τιτλοφορείται «Η ζωή μου ως ποδοσφαιριστής» και αναμένεται στις προθήκες αυτόν τον μήνα, ο Τζιμπρίλ Σισέ, παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», αποκαλύπτοντας τι συνέβη στην πρώτη του συζήτηση με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

«Η πρώτη φορά που τον συνάντησα ήταν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002. Ήμασταν ήδη στη Νότια Κορέα και ο «Ζιζού» ήλθε κατ’ ευθείαν από τον τελικό του Champions League», θυμάται ο Γάλλος πρώην επιθετικός και του Παναθηναϊκού και συνεχίζει:

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Θα πάρουν το πρωτάθλημα αν παραμείνουν (όλοι) θυμωμένοι…

«Περίμενα αυτήν την στιγμή σαν μεγάλος θαυμαστής του. Τρώγαμε και μπαίνει στο δωμάτιο. Ξαφνικά, σιωπή. Νιώθεις ότι ο τύπος επιβάλλεται χωρίς να πει ούτε μια λέξη. Αμέσως μετά, μου κτύπησε την πόρτα. Ανοίγω λίγο σοκαρισμένος. Και εκεί, μου είπε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για εμένα και ότι μπορούσε να δει τον εαυτό του να παίζει μαζί μου στην Ισπανία.

Του είπα ότι, παρόλο που δεν είχα υπογράψει κάπου, είχα ήδη δώσει τον λόγο μου στην Λίβερπουλ. Δεν μετανιώνω για τίποτε γιατί δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Αλλά η πρώτη μου μεγάλη συζήτηση με τον «Ζιζού» ήταν να του πω όχι»..!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ