Mαρθελίνο: «Χαρά μου που βρίσκομαι ξανά εδώ, η ομάδα είναι πολύ καλή»

Mαρθελίνο: «Χαρά μου που βρίσκομαι ξανά εδώ, η ομάδα είναι πολύ καλή»

Ο Μαρθελίνο ανακοινώθηκε επίσημα ως νέος προπονητής της Βιγιαρεάλ και ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις του στάθηκε στο επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα του, αλλά και στην προηγούμενη εμπειρία του στο «Κίτρινο Υποβρύχιο».

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του Μαρθελίνο στο πάγκο της ομάδας, με τον Ισπανό προπονητή να επιστρέφει στο «Κίτρινο Υποβρύχιο» μετά από 7 χρόνια. Ο Μαρθελίνο καθοδήγησε τη Βιγιαρεάλ τη περίοδο 2013-2016 και στη συνέχει εργάστηκε κατά σειρά στις Βαλένθια, Ατλέτικ Μπιλμπάο και Μαρσέιγ.

Μάλιστα η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, προχώρησε για δεύτερη φορά σε αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν ως αποτέλεσμα της κακής πορείας της ισπανικής ομάδας τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Ο Κίκε Σετιέν ξεκίνησε τη σεζόν ως προπονητής στην ομάδα του Θεράμικα, στη συνέχεια προσλήφθηκε ο Πατσέτα και τώρα αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου ο Μαρθελίνο.

Διαβάστε επίσης: Αταμάν: «Ακόμα κι αν φέρεις τον Κάρι ή τον ΛεΜπρόν δεν θα είναι εύκολο να προσαρμοστούν σε δέκα μέρες»

Σε δηλώσεις που έκανε ο έμπειρος τεχνικός δε μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για την επιστροφή του και τόνισε τους στόχους της ομάδας:

«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό το γεγονός, αλλά η ζωή μερικές φορές μας οδηγεί σε μονοπάτια ή να βρεθούμε ξανά σε μέρη όπου ήσουν πολύ χαρούμενος. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια εδώ σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και, παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώσαμε στο τέλος, ο χρόνος σε βοηθά να δώσεις σημασία σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η επαγγελματική και προσωπική αντιμετώπιση που είχα. Είναι χαρά που βρίσκομαι ξανά εδώ. Ο κόσμος της ομάδας μού έχει δώσει ήδη πολλή αγάπη στην πρώτη θητεία μου και είμαι πολύ ευγνώμων. Τώρα έρχομαι με τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια φιλοδοξία και ταπεινότητα όπως την πρώτη μέρα και με την επιθυμία να ανταποδώσω σε αυτούς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν.

Η ομάδα είναι καλή. Αν δεν πίστευα σε αυτήν, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Τώρα είμαστε υπεύθυνοι να τους δώσουμε τα εργαλεία για να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοσή τους. Έθεσα άμεσους στόχους, νομίζω ότι αυτό είναι απαραίτητο σε τέτοιου είδους καταστάσεις.»

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγκ, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Μαρθελίνο θα πετύχει όπως και στη πρώτη του θητεία στην ομάδα:

«Ο Μαρθελίνο είναι ένας προπονητής που όλοι γνωρίζουμε. Η πρώτη μας εμπειρία μαζί του ήταν πολύ καλή, καθώς πέτυχε τον στόχο να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία. Απολαύσαμε μερικά πολύ καλά χρόνια και ελπίζουμε η ιστορία να επαναληφθεί.

Εδώ θα νιώσετε πολύ άνετα και ελπίζω ότι, με τη βοήθεια των ανθρώπων σας, των παικτών και όλων των ανθρώπων της Βιγιαρεάλ, θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια και καλώς ήρθατε.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ