Πλήγμα για τη Μπαρτσελόνα: Χωρίς Τερ-Στέγκεν κόντρα στη Ράγιο

Ο Τερ-Στέγκεν τέθηκε νοκ-άουτ για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ-Στέγκεν επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική Γερμανίας, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση του. Μάλιστα, ο 31χρονος άσος αποχώρησε νωρίτερα από την αποστολή της εθνικής του και δεν αγωνίστηκε στις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Τουρκία και Αυστρία.

Ο Τερ-Στέγκεν γύρισε στη Βαρκελώνη για εξετάσεις με το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα να κάνει ότι μπορεί προκειμένου ο βασικός της τερματοφύλακας να είναι έτοιμος για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο (25/11,15:00). Ωστόσο, ο Γερμανός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, με τον Τσάβι να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για τον αγώνα στο Βαγιέκας.

Διαβάστε επίσης: «Άναψε» φωτιές ο Ντόρσεϊ – Το «DNP» και μια… ερυθρόλευκη κίνηση

Σύμφωνα με τη Mundo Deprtivo, ο Τερ-Στέγκεν ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας και κάνει αγώνα δρόμου για τον αγώνα κόντρα στην Πόρτο την Τρίτη (28/11,22:00), για την 5η αγωνιστική του Championes League.

O Tερ-Στέγκεν αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, παίζοντας 17 αγώνες μέχρι τώρα στη σεζόν, ενώ δεν έχει χάσει λεπτό από τις αναμετρήσεις των Μπλαουγκράνα.

Αντικαταστάτης του Γερμανού, θα είναι ο Ινιάκι Πένια που είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας των Πρωταθλητών Ισπανίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από