Βιγιαρεάλ-Οσασούνα 3-1: «Καθάρισε» με χατ-τρικ του Μοράλες

Βιγιαρεάλ-Οσασούνα 3-1: «Καθάρισε» με χατ-τρικ του Μοράλες

Η Βιγιαρεάλ νίκησε την Οσασούνα με 3-1, πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό χάρις στα τρία γκολ του Χοσέ Λουίς Μοράλες. Βαθιά βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Μαρθελίνο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του Μαρθελίνο στον πάγκο της Βιγιαρεάλ για το πρωτάθλημα Ισπανίας. Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» υποδέχτηκε στο Θεράμικα την Οσασούνα και επικράτησε με 3-1 με τον Μοράλες να κάνει χατ τρικ. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές για να προηγηθούν στο σκορ. Στη πιο σημαντική από αυτές ο Μπούντιμιρ πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε με τον Γιόργκεσεν να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε ολοκληρωτικά με τη Βιγιαρεάλ να εμφανίζεται πιο βελτιωμένη. Στο 57′ οι γηπεδούχοι βρήκαν για πρώτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Μοράλες να τελειώνει ιδανικά τη φάση μετά από τη πάσα του Μορένο. 0 36χρονος επιθετικός σκόραρε για δεύτερη φορά στο 72′ με ωραίο πλασέ ύστερα από πάσα του Φόιθ, ενώ 5 λεπτά αργότερα η Οσασούνα μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Κατένα. Το τρίτο προσωπικό του γκολ ο Μοράλες το σημείωσε στο 80ο λεπτό χαρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Η Βιγιαρεάλ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 15 βαθμούς και ανέβηκε στην 12η θέση. Στον αντίποδα η Οσασούνα παρέμεινε στα χαμηλά διαζώματα της βαθμολογίας, ούσα στη 14η θέση με 12 βαθμούς.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Γιόργκενσεν, Αλτιμίρα (68′ Ακομάχ), Φόιτ, Αλμπιόλ, Κουένσα, Πεδράθα (87′ Αλμπέρτο Μορένο), Μπαένα, Παρέχο, Καπουέ (68′ Κομεσάνα), Ζεράρ Μορένο (79′ Τριγκέρος), Μοράλες (87′ Μπρέρετον)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Χερέρα, Αρέσο, Κατένα, Γκαρθία, Μοχίκα, Μονκαγιόλα (64′ Ραούλ), Τόρο (77′ Μουνιόθ), Ορόθ (77′ Ουνάι Γκαρθία), Πένια (68′ Τσίμι Άβιλα), Γκόμεθ, Μπούντιμιρ (77′ Αρνάιθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ