Ποτσετίνο, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ζιντάν

Ποτσετίνο, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ζιντάν

Ο Μαουρίσιο Ποτσετινό είναι ο νούμερο ένα στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης, για να διαδεχθεί τον Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας.

Η αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρήκε σε ετοιμότητα τη διοίκηση των «μερένγκες», η οποία έχει καταλήξει ήδη στον άνθρωπο που επιθυμεί να διαδεχθεί τον Γάλλο τεχνικό.

Ο λόγος για τον προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος έχει επιδείξει εξαιρετικό έργο στη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας, καθιερώνοντάς τη στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Οι Μαδριλένοι είχαν τοποθετημένο τον Αργεντινό στο «ραντάρ» τους εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η καλή δουλειά του Ζιντάν δεν είχε δώσει αφορμές για να τον προσεγγίσουν. Πλέον, με τον τελευταίο να ανακοινώνει τη φυγή του, ο δρόμος είναι ανοιχτός και δεν αποκλείεται, εφόσον πειστεί η Τότεναμ και κυρίως ο Ποτσετίνο, να τον δούμε να υπογράφει στη Ρεάλ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο 46χρονος τεχνικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μόλις στις 24 Μαΐου, με ισχύ έως το 2023 και το οποίο, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, έχει ρήτρα αποδέσμευσης άγνωστου ύψους. Ο Μαουρίσιο Ποτσετινό έχει προπονήσει τις Εσπανιόλ (2009 – 2012), Σαουθάμπτον (2013 – 2014) και Τότεναμ (2014 – 2018).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ