Ράμος, Μαρτσέλο και Καρβαχάλ: «Ζιντάν σε ευχαριστούμε για όλα» (pics)

Ράμος, Μαρτσέλο και Καρβαχάλ: «Ζιντάν σε ευχαριστούμε για όλα» (pics)

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησαν τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος αποχώρησε από το πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους παίκτες της ισπανικής ομάδας να αποχαιρετούν μέσω των social media τον Γάλλο προπονητή.

Εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν επίσης οι Σέρχιο Ράμος, Ντάνι Καρβαχάλ και Μαρτσέλο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας αποχαιρέτησαν τον Ζιντάν και τον ευχαρίστησαν για τα όσα έζησαν μαζί τα τελευταία 2,5 χρόνια που βρισκόταν στον πάγκο της Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης, ανέφερε: «Κύριος. Σαν παίκτης και τώρα σαν ποδοσφαιριστής. Αποφάσισες να αποχωρήσεις όντας στην κορυφή. Σε ευχαριστώ για τα 2,5 χρόνια ποδοσφαίρου, δουλειάς, αγάπης και φιλίας. Φεύγεις, αλλά η κληρονομία σου είναι αλησμόνητη. Ένα από τα πιο πετυχημένα κεφάλαια της ιστορίας της αγαπημένης μας Ρεάλ Μαδρίτης».

Δείτε την ανάρτησή του:

Από την πλευρά του ο Ισπανός δεξιός μπακ, έγραψε: «Θέλω να σε ευχαριστήσω για αυτά τα 2,5 χρόνια ως προπονητής. Ήσουν απίστευτος επαγγελματίας, τόσο εσύ, όσο και το σταφ σου. Έμαθα πολλά σαν παίκτης και σαν άνθρωπος υπό τις οδηγίες σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Τέλος, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Ρεάλ, ανέφερε: «Μίστερ, έμαθα πολλά κοντά σου. Απόλαυσα σαν παιδί κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι, κάθε ομιλία και κάθε συμβουλή. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα! Είσαι τόσο ξεχωριστός για εμένα! Έγραψες Ιστορία με τη δουλειά σου, την αφοσίωσή σου, το πάθος, την αγάπη και πάνω από όλα με την ταπεινότητά σου. Σε ευχαριστούμε για όλα»

Δείτε το μήνυμά του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ