Τσόρι: «Θα ήταν όνειρο να κρεμάσω τα παπούτσια μου στη Ρίβερ»

Τσόρι: «Θα ήταν όνειρο να κρεμάσω τα παπούτσια μου στη Ρίβερ»

Την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ εξέφρασε ο Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκες.

Στο Βαγιέκας οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει ακόμα. Η Ράγιο Βαγιεκάνο προβιβάστηκε στη La Liga και ο πρώην Ερυθρόλευκος, Τσόρι Ντομίνγκες, απολαμβάνει την επιτυχία της ομάδας του. Ο 36χρονος Αργεντίνος βέβαια σε δηλώσεις του, δεν έκρυψε τη βαθιά του επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο αγαπημένος Τσόρι της ερυθρόλευκης κερκίδας βρέθηκε στη Ρίβερ σε μία από τις πιο δύσκολες εποχές της Ιστορίας της. Την εποχή της National B. Έφυγε από την άνεση και τα «εύκολα» της Βαλένθια για να επιστρέψει στους Εκατομμυριούχους τον Ιούλιο του 2011 και ήταν ένας εκ των διακριθέντων κατά την επιστροφή του συλλόγου στην υψηλότερη κατηγορία. Όταν η λατρεμένη του Ρίβερ προβιβάστηκε εκείνος επέστρεψε στη Βαλένθια κι ύστερα κίνησε για το λιμάνι του Πειραιά και τον Ολυμπιακό, πριν επιστρέψει εκ νέου στην Ισπανία για να τεθεί στις υπηρεσίες της Ράγιο.

«Θα ήταν ένα όνειρο να «συνταξιοδοτηθώ» στη Ρίβερ, κάτι που θα γίνει δύσκολα αφού δεν συνέβη πέρυσι … Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, δεν μίλησα σε κανέναν για να επιστρέψω στην ομάδα, πάντα θα χρωστώ ευγνωμοσύνη στο λαό της».

Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του προαστίου της Μαδρίτης λήγει σε ένα μήνα και το αύριο είναι ακόμα άγνωστο. «Γνωρίζω τους περιορισμούς που μου θέτει η ηλικία μου και ξέρω ότι θα αποχωρήσω κάποια στιγμή. Προς το παρόν, φαντάζομαι ότι θα συνεχίσω για ακόμα έναν χρόνο» εξήγησε ο παίκτης. Ο Αργεντινός φέτος μέτρησε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, σκόραρε δύο γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ