Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Λεβαντόφσκι αλλά…

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Λεβαντόφσκι αλλά…

Ο Τσάβι προετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση για την επίθεση της Μπαρτσελόνα, αλλά ο μεγάλος του στόχος δεν είναι στα κυβικά των Καταλανών.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δέχεται σφοδρή κριτική φέτος για την εικόνα που παρουσιάζει και με δεδομένο πως έχει κλείσει τα 35 του χρόνια, ο Τσάβι άρχισε ήδη να κοιτάζει για τον αντικαταστάτη του. Ο ποδοσφαιριστής στον οποίο φέρεται όμως να έχει εστιάσει ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, δύσκολα θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν τώρα στο κλαμπ.

Ο λόγος για τον Χούλιαν Άλβαρες που υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει εκτοξευθεί και καθιερώνεται στη Μάντσεστερ Σίτι. Πολλοί πίστευαν ότι ελέω της παρουσίας του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Αργεντινός θα είχε περιορισμένο χρόνο στους «Πολίτες», αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Καταλανό τεχνικό που βρήκε τρόπο να τους έχει και τους δύο στην επίθεση και η ομάδα του να είναι το ίδιο λειτουργική.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Διπλάσιο το μπάτζετ, ίδιο το ρεκόρ του στην Euroleague- Καμία «βελτίωση» σε σχέση με πέρσι

Σύμφωνα με την «Sport», ο Άλβαρες είναι ο διακαής πόθος του Τσάβι για την Μπαρτσελόνα και τον θέλει το καλοκαίρι στην ομάδα του. Η Σίτι φαίνεται πως αξιώνει όμως ένα ποσό πάνω από τα 80 εκατ. ευρώ και με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα του κλαμπ, φαντάζει αδύνατο να δοθούν αυτά τα χρήματα. Από την άλλη, ο 23χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με τους «Πολίτες» και ο Πεπ δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει.

Όταν βέβαια μπαίνει στη μέση η αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ