Επιμένουν οι Ισπανοί για Λεβάντε και Μποτία

Επιμένουν οι Ισπανοί για Λεβάντε και Μποτία

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «mundodeportivo» η ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού.

Στο στόχαστρο της Λεβάντε βρίσκεται ο Αλμπέρτο Μποτία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο ρόστερ των Πειραιωτών και πλέον ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η περίπτωση του 29χρονου σέντερ μπακ ενδιαφέρει πολλές ομάδες της Ιβηρικής Χερσονήσου, με τη Λεβάντε να είναι μία εξ αυτών. «Η Λεβάντε ενδιαφέρεται να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή με τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος έπαιξε στις μικρές ομάδες της Μπαρτσελόνα και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «mundodeportivo».

Ο Μποτία τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 17 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα, στα οποία πέτυχε και 2 γκολ. Τα τέσσερα χρόνια που παρέμεινε στον Ολυμπιακό (2014-2018), αγωνίστηκε σε 106 ματς, έχοντας 10 γκολ και 2 ασίστ. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι για την περίπτωση του Ισπανού σέντερ μπακ είχε ενδιαφερθεί επίσης η Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά και η Σεντ Ετιέν από τη Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ