Μπαρτσελόνα : Τελεσίγραφο σε Γκριεζμάν

Μπαρτσελόνα : Τελεσίγραφο σε Γκριεζμάν

Τα αποθέματα υπομονής της Μπαρτσελόνα σχετικά με τον Αντουάν Γκριεζμάν εξαντλούνται, με τους μπλαουγκράνα να απαιτούν άμεσα απάντηση από τον Γάλλο φορ.

Η Μπαρτσελόνα δείχνει ότι δεν μπορεί να περιμένει για πολύ ακόμα τον Αντουάν Γκριεζμάν. Οι Καταλανοί έστειλαν μάλιστα τελεσίγραφο στον Γάλλο επιθετικό ο οποίος θα κληθεί άμεσα να δώσει απάντηση σχετικά με το μέλλον του, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Sport. Δηλαδή να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ή να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Ο Γκριεζμάν δήλωσε ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας. Στην Μπαρτσελόνα περιμένουν αυτό να γίνει πράξη από τον Γάλλο διεθνή άσο, συνεπώς ο τελευταίος πρέπει να αποφασίσει άμεσα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Όπως αναφέρεται λοιπόν στο δημοσίευμα, ο Γκριεζμάν έχει τελεσίγραφο από τους μπλαουγκράνα προκειμένου να δώσει μέσα στις επόμενες ημέρες την οριστική του απάντηση.

Η διορία της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε θα επισπεύσει την απάντηση του 27χρονου επιθετικού. Αυτό διότι οι άνθρωποι της Μπάρτσα δεν θέλουν με τίποτα η υπόθεση του ποδοσφαιριστή να εξελιχθεί σε μεταγραφικό σίριαλ. Οπότε μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται η οριστική απάντηση του Γκριεζμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ