Γκριεζμάν : Αποφάσισε να μείνει στην Ατλέτικο, λένε στην Ισπανία

Γκριεζμάν : Αποφάσισε να μείνει στην Ατλέτικο, λένε στην Ισπανία

Την απόφαση να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να αρνηθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως πήρε ο Γκριεζμάν.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν φαίνεται πως πήρε την απόφασή του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και αυτή είναι να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γάλλος σταρ βρέθηκε πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα, αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω και αρνήθηκε την πλουσιοπάροχη προσφορά της.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σημερινό ισπανικό δημοσίευμα το οποίο μάλιστα αναφέρει ότι ο 27χρονος επιθετικός πήρε την απόφασή του το Σάββατο και τη γνωστοποίησε στο κοντινό του περιβάλλον. Παρόλο που είχε συμφωνήσει με τους μπλαουγκράνα οι οποίοι είχαν ήδη ετοιμάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ για να σπάσουν τη ρήτρα του, εν τέλει δεν θα φορέσει τη φανέλα του καταλανικού συλλόγου.

Σκεπτόμενος βαθύτερα το μέλλον του, ο Γκριεζμάν κατάλαβε ότι στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με την παρουσία των Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα έστειλε τελεσίγραφο στον Γκριεζμάν ζητώντας του να απαντήσει άμεσα για τις προθέσεις του, γεγονός το οποίο έκανε τον παίκτη να επισπεύσει την απόφασή του.

https://twitter.com/Ladbrokes/status/1003538641300402177

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ