Αλέγκρι : Είπε όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Αλέγκρι : Είπε όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Αρνητική ήταν η απάντηση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Ρεάλ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν μέχρι πρότινος ψηλά στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης για την αντικατάσταση του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Γάλλος προπονητής αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας».

Η Ρεάλ αναζητάει τον αντικαταστάτη του και ένα από τα ονόματα που εξετάστηκαν ήταν και αυτό του προπονητή της Γιουβέντους στον οποίο έγινε κρούση. Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, επικοινώνησε την περασμένη Παρασκευή με τον Αλέγκρι, μέσω του Αντριάνο Γκαλιάνι, για να διερευνήσει τις προθέσεις του τεχνικού της ιταλικής ομάδας. Ο τελευταίος δεν απάντησε κατευθείαν ζητώντας χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση.

Όμως, όπως αναφέρουν ιταλικά και ισπανικά δημοσιεύματα, ο Αλέγκρι αρνήθηκε τελικά την πρόταση της πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Ιταλός τεχνικός πρώτον δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους μπιανκονέρι, αλλά επίσης θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια στον πάγκο του συλλόγου. Συνεπώς, η Ρεάλ στρέφει αλλού την προσοχή της για την εύρεση του νέου προπονητή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ