Στην προπόνηση της Ρεάλ ο Μαρσέλο, έδωσε στον Αντσελότι τη φανέλα από τον τελικό του Copa Libertadores (pics & vid)

Στην προπόνηση της Ρεάλ ο Μαρσέλο, έδωσε στον Αντσελότι τη φανέλα από τον τελικό του Copa Libertadores (pics & vid)

Ο Μαρσέλο επισκέφθηκε τα παλιά του λημέρια και είχε ένα δώρο για τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Μαρσέλο εκμεταλλεύτηκε τις διακοπές του για να επισκεφθεί την Ρεάλ Μαδρίτης και να παραδώσει τη φανέλα του τελικού του Copa Libertadores στον Κάρλο Αντσελότι, ενώ συναντήθηκε και κάποιους πρώην συμπαίκτες του.

«Ήθελα να του δώσω τη φανέλα του τελικού (Libertadores) γιατί ήταν ξεχωριστή για μένα και ξέρω ότι όλοι οι οπαδοί της Μαδρίτης ήταν μαζί μου», είπε ο Μαρσέλο. Η επίσκεψη του αριστερού μπακ στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης καταγράφηκε στα κοινωνικά δίκτυα του ισπανικού συλλόγου και έγινε στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας πριν από το Σούπερ Καπ Ισπανίας (10-14/1).

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε ο σπουδαίος Φραντς Μπεκενμπάουερ (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει τον ημιτελικό με την Ατλέτικο ντε Μαδρίτης αυτή την Τετάρτη (10/1) και, αν κερδίσει, θα παίξει τον τελικό την Κυριακή 14/1) με τον νικητή της σύγκρουσης μεταξύ Μπαρτσελόνα και Οσασούνα (11/1). «Ένας πολύ ξεχωριστός επισκέπτης ήρθε στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης! Χαιρόμαστε που σε ξαναβλέπουμε, Μαρσέλο», έγραψε ο ισπανικός σύλλογος στα social media.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικό της Φλουμινένσε, ο οποίος έφτασε στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο και έμεινε ελεύθερος στις 24 Φεβρουαρίου 2023, έγινε δεκτός από τους πρώην συμπαίκτες του, όπως οι Ντανιέλ Καρβαχάλ, Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Βίνι Τζούνιορ, αλλά και από τους νέους που δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν μαζί του, όπως ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Ο Άγγλος έδειξε το θαυμασμό του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη λεζάντα «θρύλος».

Ο Μαρσέλο έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2006 και έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του συλλόγου, όπου έπαιξε 546 παιχνίδια και σημείωσε 38 γκολ σε 16 σεζόν. Κατέκτησε, μεταξύ άλλων, πέντε Champions League,τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και έξι Πρωταθλήματα Ισπανίας. Επέστρεψε στη χώρα του 16 χρόνια αφότου ξεκίνησε τη διαδρομή του στην Ευρώπη, για να φορέσει τη φανέλα της Φλουμινένσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ