Θέλει Κόντε η Ρεάλ Μαδρίτης

Θέλει Κόντε η Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά τις αποτυχημένες απόπειρές της να προσεγγίσει τρεις κορυφαίους προπονητές, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να θέτει σε προτεραιότητα τον Αντόνιο Κόντε για την άκρη του πάγκου της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχθεί διαδοχικές αρνητικές απαντήσεις από τους Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Γιούργκεν Κλοπ και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι το τελευταίο διάστημα, ενώ ισπανικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανέφεραν ότι έχει στραφεί στους πρώην ποδοσφαιριστές της, Μίτσελ και Μίκαελ Λάουντρουπ, για τη διαδοχή του Ζινεντίν Ζιντάν.

Εντούτοις, όπως αναφέρει νέο ρεπορτάζ της Marca, οι Μαδριλένοι εξετάζουν και την περίπτωση του Αντόνιο Κόντε, που κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από την Τσέλσι εντός των επόμενων εβδομάδων, αφού η αγγλική ομάδα δεν επιθυμεί να συνεχίσει να πορεύεται μαζί του. Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως πλέον ο Ιταλός τεχνικός έχει τεθεί σε προτεραιότητα από τους «μερένγκες».

Τα βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο μόνος λόγος που οι «μπλε» δεν έχουν απομακρύνει ακόμα τον Κόντε, έχει να κάνει με το ότι δεν έχουν αποφασίσει ως προς το ποιος θα τον διαδεχθεί. Πρόσφατα είχαν φτάσει κοντά στον Μαουρίτσιο Σάρι, ωστόσο έκαναν πίσω την ύστατη στιγμή, έχοντας δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση του 59χρονου.

Ο Κόντε έχει σημειώσει επιτυχημένα περάσματα από τους πάγκους της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, ενώ στην πρώτη σεζόν της παρουσίας του στον πάγκο της Τσέλσι έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ. Η φετινή αγωνιστική περίοδος δεν εξελίχθηκε καλά για την ομάδα του, αφού στο πρωτάθλημα έμεινε νωρίς μακριά από την πρώτη, Μάντσεστερ Σίτι, και εντέλει τερμάτισε εκτός τετράδας, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε στη φάση των «16» από την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ