Λας Πάλμας – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με ανατροπή και κορυφή

Λας Πάλμας – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με ανατροπή και κορυφή

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με σκορ 2-1 της Λας Πάλμας εκτός έδρας - Το γύρισε από 1-0 η «Βασίλισσα» και πλέον βρίσκεται στο +2 από τη δεύτερη Χιρόνα

Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στα Κανάρια Νησιά, η Ρεάλ Μαδρίτης ανέτρεψε το σκορ, επικράτησε με 2-1 της Γκραν Κανάρια και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της La Liga με 54 βαθμούς.

Η «Βασίλισσα» ξεπέρασε τη Χιρόνα και πλέον, με τους ίδιους αγώνες, βρίσκεται στο +2 από τους Καταλανούς που έχουν 52 πόντους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μουνιόθ στο 53ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια δεν άντεξαν στην ασφυκτική πίεση των «μπλάνκος», οι οποίοι έκαναν την ανατροπή με τα γκολ των Βινίσιους Τζούνιορ (65′) και Τσουαμενί (84′), ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Νωρίτερα, η Ράγιο Βαγιεκάνο άντεξε στην πίεση της Σοσιεδάδ και πήρε την ισοπαλία μέσα στο «Ανοέτα» (0-0), κάνοντας ένα ακόμη βήμα για ν’ απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την πλευρά της η ομάδα των Βάσκων έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια κατάκτησης της τέταρτης θέσης και της εξασφάλισης συμμετοχής στο Champions League και την επόμενη σεζόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Βαγές, Σουάρεθ, Παρκ (68’ Λουαντίς), Μάρμολ, Καρδόνα, Μουνιόθ (89’ Καμπά), Κίριαν Ροντρίγκεθ, Μολέιρο (68’ Χέρτζογκ), Περόνε, Σάντρο (79’ Καρδόνα), Μουνίρ (77’ Πεχίνιο)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Λούνιν, Ρίντιγκερ, Φραν Γκαρσία, Νάτσο, Καρβαχάλ, Σεμπάγιος (58’ Βαλβέρδε), Κρόος, Μπραΐμ Ντίαθ (58’ Χοσέλου), Καμαβινγκά (81’ Τσουαμενί), Βινίσιους (90’ Μεντί), Ροδρίγο (81’ Γκιουλέρ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ