«Βόμβα» από την Ισπανία για Μπακαμπού!

«Βόμβα» από την Ισπανία για Μπακαμπού!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο εξωτερικό, η Μπέτις βρίσκεται σε συζητήσεις με την Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπού.

Κίνηση για την απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπού έκανε η Μπέτις, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ενδιαφέρεται για τον πρώην φορ του Ολυμπιακού και μάλιστα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Γαλατασάραϊ για την απόκτηση του Αφρικανού.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Aλ Νασρ Ντουμπάι, αλλά δεν δικαιώθηκε για την επιλογή του, καθώς μέσα σε μόλις έναν μήνα πήρε μεταγραφή για την Τουρκία και την Γαλατάσαραϊ.

Όμως, η παρουσία του Μάουρο Ικάρντι έχει δυσκολέψει πολύ την κατάσταση για τον Αφρικανό επιθετικό, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν μπορεί να αγωνίστηκε σε 16 αναμετρήσεις με τη φανέλα της τούρκικης ομάδας, αλλά είχε μόλις 362 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ.

Ο Μπακαμπού ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από την Γαλατάσαραϊ και να βρει μια ομάδα που θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και πρωταγωνιστικό ρόλο. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Αφρικανό φορ είναι η Μπέτις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σεντρίκ Μπακαμπού είχε αγωνιστεί στην La Liga από το 2015 έως το 2018 με την Βιγιαρεάλ, με την οποία είχε 105 παιχνίδια, με 47 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του. Πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, έχοντας 37 αγώνες, με 18 γκολ και 3 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του έχει 416 ματς, με 171 γκολ και 42 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ