Βαράν : «Η αποχώρηση του Ζιντάν μπορεί να αποδειχθεί καλή»

Βαράν : «Η αποχώρηση του Ζιντάν μπορεί να αποδειχθεί καλή»

Ο Ραφαέλ Βαράν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως μια αλλαγή μπορεί να κάνει καλό σε όλους στη βασίλισσα.

Ο Ράφαελ Βαράν παραχώρησε συνέντευξη στη Real France και δήλωσε μεταξύ άλλων πως είδε με καλό μάτι την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε επίσης για τον τρόπο που έμαθε το «αντίο» του συμπατριώτη του, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στο μέλλον του στη βασίλισσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι αλήθεια ότι μια μικρή αλλαγή μπορεί να αποδειχθεί καλή για όλους. Αργότερα θα δούμε αν ο Ζιντάν είχε δίκιο. Η πορεία μας στο πρωτάθλημα ίσως να ήταν μια ένδειξη ότι έκανε καλά. Ίσως πάλι να τον χρειαζόμαστε, θα δούμε.

Έβλεπε και αισθανόταν πράγματα, είναι ένας προπονητής πολύ ευαίσθητος ως προς τη μεταχείριση των παικτών του και τα συναισθήματά τους. Συνεπώς, θεωρώ ότι αυτό δεν έγινε για το τίποτα».

Στη συνεχεία αποκάλυψε πώς έμαθε για την αποχώρηση του Ζιντάν: «Ενημερωθήκαμε λίγα λεπτά πριν από τη συνέντευξη Τύπου μέσω ενός μηνύματος που στάλθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Προφανώς εκπλαγήκαμε λίγο, ήταν μια λυπηρή στιγμή. Αυτά που πέτυχε ήταν εκπληκτικά».

Τέλος, ερωτηθείς για το μέλλον του στη Ρεάλ, ο Βαράν απάντησε: «Προς το παρόν είμαι πολύ καλά στη Μαδρίτη. Έχω την εμπιστοσύνη του συλλόγου, ένα συμβόλαιο μέχρι το 2022, συνεπώς για μένα όλα πάνε καλά στη Ρεάλ και ελπίζω ότι αυτό θα διαρκέσει για πολύ καιρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ