«Τσεκάρε» Κέιν και Έρικσεν η Μπαρτσελόνα

«Τσεκάρε» Κέιν και Έρικσεν η Μπαρτσελόνα

O αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντεθ π’ηγε να παρακολουθήσει το ματς της Τότεναμ μέ τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» για να «τσεκάρει» τους Κέιν και Έρικσεν. Οι δύο παίκτες από τα «σπιρούνια» ενδιαφέρουν την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και αναμένεται να υπάρξει κίνηση για την απόκτηση ενός εκ των δύο τον ερχόμενο Ιανουάριο. Η Μπαρτσελόνα […]

O αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντεθ π’ηγε να παρακολουθήσει το ματς της Τότεναμ μέ τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» για να «τσεκάρει» τους Κέιν και Έρικσεν.

Οι δύο παίκτες από τα «σπιρούνια» ενδιαφέρουν την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και αναμένεται να υπάρξει κίνηση για την απόκτηση ενός εκ των δύο τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η Μπαρτσελόνα έχει πιο πολλή ανάγκη τον Κρίστιαν Έρικσεν, τον οποίο έχει ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Κουτίνιο. Βέβαια, η Τότεναμ δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν αρέσει στους Ισπανούς.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Κέιν, οι «μπλαουγκράνα» παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις, διότι ο Άγγλος σέντερ φόρ εμπλέκεται σε πολλά σενάρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η ομάδα της Καταλωνίας δεν θέλει να «μπεί» σε πλειστηριασμό για τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ