Η Μπέτις απέκτησε τον Πάμπλο Φορνάλς από την Γουέστ Χαμ (pic)

Η Μπέτις απέκτησε τον Πάμπλο Φορνάλς από την Γουέστ Χαμ (pic)

Η Μπέτις, μετά από μια μικρή περιπέτεια, κατάφερε να ολοκληρώση την μεταγραφή του Πάμπλο Φορνάλς αγοράζοντας τον Ισπανό μέσο από την Γουέστ Χαμ.

Η Μπέτις μετά την απόκτηση των Σεντρίκ Μπακαμπού και Τσίμι Άβιλα, ανακοίνωσε και την αγορά του Πάμπλο Φορνάλς από την Γουέστ Χαμ.

Οι βερδιμπλάνκος είχαν συμφωνήσει με το «Σφυριά» για την αγορά του 27χρονου Ισπανού τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο η μεταγραφή λίγο έλειψε να ακυρωθεί λόγω ενός προβλήματος στον υπολογιστή της Γουέστ Χαμ, το οποίο δεν επέτρεψε να δηλωθεί η μετακίνηση του, πριν κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Ζάλγκιρις-Παναθηναϊκός 80-68: «Κατηφόρα» στο Κάουνας και δεν πας πουθενά με 68 πόντους

Ο σύλλογος από την Ανδαλουσία προσέφυγε στην FIFA προκειμένου να δικαιωθεί και να αποκτήσει το διεθνή μέσο, με την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου να ενημερώνει πως η μεταγραφή έγινε εκπρόθεσμα. Έτσι, η FIFA επικύρωσε την μετακίνηση με την Μπέτις να βγάζει 8 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για να κάνει δικό της τον Πάμπλο Φορνάλς για τα επόμενα 5,5 χρόνια.

Με αυτό τον τρόπο, ο Φορνάλς, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Βιγιαρεάλ, επιστρέφει στην πατρίδα του και τη La Liga μετά από 3,5 χρόνια στη Νησί και τους Χάμερς. Φέτος, μέτρησε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ, συνολικά κατέγραψε 203 ματς με 23 γκολ και 19 ασίστ φορώντας τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Europa Conference League την περασμένη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ