Γκριεζμάν : «Θα ανακοινώσω την απόφασή μου μέσα στην εβδομάδα»

Γκριεζμάν : «Θα ανακοινώσω την απόφασή μου μέσα στην εβδομάδα»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δήλωσε ότι η απόφαση σχετικά με το μέλλον του θα έχει γίνει γνωστή μέχρι το προσεχές Σάββατο (16/06).

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ρωτήθηκε για το μέλλον του και φυσικά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του, τονίζοντας ότι θα έχει πάρει την απόφασή του το έως προσεχές Σάββατο (16/06), ημέρα κατά την οποία διεξάγεται η πρώτη αναμέτρηση της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ.

Σε μια λιτή δήλωσή του στο τηλεοπτικό δίκτυο «Telefoot», ο 27χρονος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης υποστήριξε ότι «το Μουντιάλ ξεκινάει το Σάββατο, οπότε η ανακοίνωση της επιλογής μου θα έρθει αυτήν την εβδομάδα. Αυτό ελπίζω και αυτό εύχομαι».

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν θέσει τον Γκριεζμάν ως νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο τους, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν στο «ραντάρ» της FIFA, διότι ενδέχεται να έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή δίχως τη συγκατάθεση των «ροχιμπλάνκος». Σε περίπτωση που η μεταγραφή του Γάλλου «ναυαγήσει», οι Καταλανοί αναμένεται να στραφούν στον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Γκριεζμάν πραγματοποίησε συνολικά 49 εμφανίσεις και πέτυχε 29 γκολ τη φετινή σεζόν, ενώ αναμένεται να αποτελέσει βασικό μέλος της εθνικής Γαλλίας στα γήπεδα της Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ